Logo Smiley
Coaching Noordwijk
Voel je goed & Geniet van het leven!

Contact

Mailen, bellen, tweeten, ...?

Wil je zelf eens ervaren hoe je je in korte tijd goed kunt gaan voelen? Neem dan vrijblijvend contact met me op op de manier die voor jou het prettigst is. Stuur een mail, bel of vul gewoon onderstaand contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Schrijf je in voor mijn GRATIS Nieuwsbrief boordevol gelukstips en volg me op Facebook (Coaching Noordwijk) en/of Twitter (@coach_noordwijk) om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

No cure, no pay

Ik werk op basis van 'no cure, no pay'. Mocht ik je onverhoopt toch niet verder hebben kunnen helpen, dan hoef je uiteraard ook niet te betalen. Maar ik word gelukkiger als ik mensen echt kan helpen zich goed te voelen, dus daar zal ik dan ook mijn uiterste best voor doen!

Enneagram type bepalen

In slechts 1 sessie kunnen we bepalen tot welk van de 9 typen je behoort. Dit helpt je in zowel het dagelijkse leven als op het werk. Je krijgt beter inzicht in je stress- en ontspanningsreacties en leert wat je zogenaamde 'hoofdzonde' en 'hoofddeugd' is, op basis waarvan je je leven kunt inrichten op een voor jou zo ideaal mogelijke manier. Het zorgt ook voor meer begrip voor het perspectief van andere mensen, zodat je hier beter mee om leert gaan.
Zie de kortingsacties onder Enneagram

Zelf NLP leren?

Mocht je ook enthousiast zijn geworden over NLP en/of het Neurogram, dan zijn er verschillende workshops en cursussen te volgen bij The Institute of Unconventional Wisdom door Joost van der Leij. Kijk op www.tiouw.nl voor het aanbod.
Eerst testen of NLP iets voor je is? Doe dan nu de NLP test voor slechts 25 euro en ontvang gratis de CD 'Leer je goed voelen' van Joost van der Leij twv 24,95! Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een afspraak.

NLP Kring

Coaching Noordwijk is aangesloten bij NLP Kring, een kwaliteitswaarborg systeem. Voor eventuele klachten, klik op de banner.

NLP Kring
Naam:


E-mailadres:


Bericht:
Contactgegevens:

E. de Grootstraat 8
2202 RD Noordwijk

Tel: 06-53347817

BTW: NL183646964B01
Kvk: 55134297
info@coachingnoordwijk.nl

© www.CoachingNoordwijk.nl