Logo Smiley
Coaching Noordwijk
Voel je goed & Geniet van het leven!

Anti Pest Programma

Word je gepest / ben je ooit gepest / wil je weerbaarder worden tegen pesten?

Het is van alle tijden. Pesten en gepest worden komt op veel plaatsen en op vele leeftijden voor. Helaas is dit niet altijd te voorkomen, hoewel er gelukkig op scholen wl steeds meer aandacht voor is. Natuurlijk moeten de pesters aangepakt worden om het probleem zoveel mogelijk te voorkomen. Maar zou het niet fantastisch zijn wanneer het pesten geen effect heeft op jou(w kind)? Dat je de situatie aankunt, het pesten geen negatieve gevoelens bij je teweeg brengt en de pesters het daardoor snel voor gezien houden?

Of ben je ooit gepest en heb je hier nog veel last van?

Met eenvoudig te leren NLP technieken leer je hoe je de negatieve gevoelens kunt stopzetten en omkeren naar een goed gevoel. De technieken zijn universeel inzetbaar, waardoor ze op iedere leeftijd en in iedere situatie zijn in te zetten. Bovendien zijn ze snel aan te leren en kun je dus al heel snel van je problemen af zijn. Hoewel ze bij ongeveer 80% van de mensen bewezen effectief zijn gebleken, is er een kleine kans dat ze bij jou(w kind) niet werken. In dat geval stuur ik dan ook geen rekening. Dat is dus risico-vrij proberen of het werkt!

Het Anti Pest Programma volgt dezelfde aanpak die ik altijd toepas. Het is een volledig coaching traject van ongeveer drie sessies van anderhalf tot twee uur, waarin we doorgaan tot de oplossing. De clint is dan in staat de problemen (uit het verleden n mogelijke hindernissen in de toekomst) zelf te kunnen oplossen.

Bij het Anti Pest Programma is bovendien het boekje 'Joost is blij' voor kinderen of de cd 'Leer je goed voelen' voor volwassenen inbegrepen. Vraag naar het actuele tarief en beschikbare data via het contactformulier.

Naam:


E-mailadres:


Bericht:
Contactgegevens:

E. de Grootstraat 8
2202 RD Noordwijk

Tel: 06-53347817

BTW: NL183646964B01
Kvk: 55134297
info@coachingnoordwijk.nl

© www.CoachingNoordwijk.nl