Logo Smiley
Coaching Noordwijk
Voel je goed & Geniet van het leven!

Personal Coaching; Ga je ook goed voelen!

Meld je nu aan!

Ook als je denkt dat het met jou nog best meevalt, wil ik je graag uitnodigen om eens vrijblijvend kennis te maken. Wellicht kunnen de NLP technieken je helpen om een negatieve spiraal te voorkomen. Hoe eerder je er bij bent, hoe beter. Maar ook als je al dieper in de put zit en denkt dat niets meer helpt, wil ik je uitdagen om NLP eens te proberen. Zeker met de 'no cure / no pay' afspraak heb je niets te verliezen.

Enneagram-type

Als we telefonisch of per mail (wat je zelf het prettigst vindt) een afspraak hebben gemaakt, beginnen we met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Hierin probeer ik in kaart te brengen waar je op dit moment problemen ervaart of tips en hulp kunt gebruiken. Toch is het bij NLP niet nodig om diep op problemen in te zoomen. NLP focust namelijk op de gevoelens, beelden, gedachtes zelf en niet op de eventuele achterliggende oorzaak. Je vertelt dus alleen wat je zelf kwijt wilt en de geleerde technieken kun je vervolgens zelf effectief inzetten in iedere situatie. Vervolgens zullen we aan de hand van jouw Enneagram-type bepalen welke vervolgstappen we zullen nemen die voor jouw specifieke type het beste zullen werken
(Zie ook "Het Enneagram").

Kort maar krachtig!

Meestal zijn er slechts enkele sessies nodig om de problemen voor 100% te verhelpen en technieken te leren waarmee je ook in de toekomst eventuele problemen zelf kunt aanpakken. Hiermee ben je dus in korte tijd van je problemen af en hoef je niet maandenlang in (dure!) therapie. Om te voorkomen dat je maandenlang betaalt, spreek ik van tevoren 1 bedrag met je af voor de oplossing. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en is er geen druk dat iedere sessie meer je weer geld kost. Vraag naar het actuele tarief (minder dan je denkt!)

No cure, no pay!

Omdat de werking van NLP zo effectief blijkt, durf ook ik, net als de meeste NLP'ers op basis van 'No Cure, No Pay' te werken. Je krijgt de rekening dus pas als je geholpen bent! Mocht ik je om welke reden dan ook toch niet kunnen helpen, dan hoef je daar dus ook niet voor te betalen. Maar ik hoop natuurlijk dat ik ook jou effectief kan helpen!Contactgegevens:

E. de Grootstraat 8
2202 RD Noordwijk

Tel: 06-53347817

BTW: NL183646964B01
Kvk: 55134297
info@coachingnoordwijk.nl

© www.CoachingNoordwijk.nl